Announcements

Belakangan jadi ngga bugar karena ngga pernah olahraga (kecuali latihan nari, if that counts), and I can feel my body hates me right now. Dan belakangan juga lumayan ngejar target magang supaya waktu internsip masih bisa ngelanjutin magang tapi bisa santai magangnya. Selain itu juga lumayan ribet untuk mengatur ulang kembali kehidupan kedokteran yang udah seolah 1 semester ditinggalkan (dengan excuse) untuk mengurus pernikahan. Ditambah lagi waktu luang dipakai buat main Mobile Legends (duh).

And with this post I’d like to say I’m sorry that it impacts on the delayed posts in this blog, that maybe some of you are waiting for them (karena akan segera punya hajat).

And I couldn’t log in to my instagram account that maybe some of you have wondered why my account disappear, that was the ‘why’, and I feel so fine with not having instagram around for a while because it just consumes my time and energy and my focus at some point. And I don’t have to have the eager to validate my happiness anymore. Because you know kan kids jaman now cenderung butuh pengakuan that they’re happy and they’re surrounded by the incredible people and the “you can sit with us” circle and  showing what they’ve done or received for/from their bestfriend and the social validation of their perfect happy lives and a loving and caring husband… sorry ya kalau ada yang tersungging. But honestly though, bener kan?

Jadi, mohon maaf lahir dan batin kalau ada yang menunggu post selanjutnya dan yang membatin kenapa kok @agustina.is ngga bisa ditemukan di instagram. Dan mungkin post selanjutnya (yang sebagian udah di draft) akan segera published setelah hiruk pikuk dunia mereda dan badan mendukung untuk properly duduk di depan meja laptop untuk menulis hal yang pantas dijadikan tips & tricks. Mohon maaf juga kalau aku kaya GR banget ngerasa ditungguin/dicariin. Bukan maksud hati demikian, cuma biar afdol aja ngasih informasi gitu xixixi. Terima kasih sudah sudi membaca ini.

Semangat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s